Skocz do zawartości

Darkwizard.pl - Prywatne serwery, MMO, poradniki, cheaty. używa ciasteczek. Przeczytaj Polityka Cookies aby dowiedzieć się więcej.    Akceptuje
Akceptuje
Witaj na forum Darkwizard.pl
Jeżeli posiadasz już konto, to pozostało Ci jedynie się zalogować.

W przeciwnym wypadku możesz utworzyć konto.

Zakładając konto:
  • Zbierasz punkty w systemie wynagrodzeń(nowość! - w wersji beta) i wymieniasz je na bony, prepaidy, i inne nagrody!
  • Rozpoczynasz nowe tematy, udzielasz się w aktualnych tematach <- dzielisz się tym co lubisz a przy okazji zyskujesz
  • Zdobywasz nowe doświadczenia i nowych znajomych
  • Wchodzisz w skład rozwijającego się projektu

PS. Życzymy miłego czytania - ekipa Darkwizard.

CO SIE STALO HAAAAAAAALP


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1
Guest_Kubasniak_*

Guest_Kubasniak_*
  • Guests
Siema :D
MAM WIELKI PROBLEM I CHCE GO ROZWIAZAC :/

Otoz uzywam przegladarki Mozilla Firefox.
Problem jest jak szukam serwerow,wchodze na wowstatus,
klikam na serwer na ktorym chce grac i biore jego stronke na zalozenie konta,
gdy juz wpisze passy to naciskam create i pokazuje sie albo ERROR albo ze zabraklo polaczenia,gdy zakladam konto w IE to normalnie sie zaklada :/
I TAK NA KAZDYM SERVIE ! !! !! !! !! !! !! !!

****** TERAZ NAJGORSZY PROBLEM ! !! !! !! !!

Z KAZDYM SERWEREM NIE MOGE SIE POLACZYC NAWET JAK ZALOZYLEM CHARA PRZEZ IE A WCZESNIEJ MOGLEM ZE WSZYSTKIMI SIE LACZYC A TERAZ ****** MAC ! !! ! JUZ OD WCZORAJ TO MAM ! !! !! !! !! !! !!! NIE WYTRZMAM DO KURWY ! !! !! !! !! ZAWSZE TO UNABLE CONECT

COS MI SIE RESETUJE NIE WIEM BLAGAM O POMOC

PROSZE O POMOC JAK NAJSZYBSZA ! !! !! !! !! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

[ Dodano: Pon 31 Lip, 2006 ]
****** PISZCIE COS ILE JA MAM CZEKAC >.< SORRY ALE JUZ MNIE KURWICA BIERZE GOWNIANY INTENET ! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!

#2
Radnaczek

Radnaczek

    level [1]

  • Veteran
  • 1602 postów
    • :
  • Lokalizacja/home/randi
Wez wyluzuj ****** -.-
Czemu on nie dostal ojeby ze klnie ??

GOWNIANY INTENET !! ! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!

No kura widocznie masz gowniany i jak mamy ci pomoc he ?

pokazuje sie albo ERROR albo ze zabraklo polaczenia,gdy zakladam konto w IE to normalnie sie zaklada :/

No i co w tym dziwnego ?? To jest dla Ciebie problem ? Zakladanie kont nie podhcodzi pod kod Mozilli -,- prawdopodobnie OPERA tez tu nic nie zdziala wiec waty i prosby o rozwiazanie problemu do tych co zrobili rejestracje taka ..

COS MI SIE RESETUJE NIE WIEM BLAGAM O POMOC

Oooo to zdanie nam bardzo pomoze w rozwiazniu problemu.. szczegolnie COS .

Nie mam pojecia czy ktos ci pomoze.. chyba ze rodzice i zmienia ci neta :S

Chyba lepiej bylo jak Radnak nie mial moda i klnal, jezdzil po tych "userach" , co mieli 0 ilorazu inteligencji...


#3
Guest_Umra_*

Guest_Umra_*
  • Guests
sasasasa dziecko neo sasasasa

#4
Guest_Kubasniak_*

Guest_Kubasniak_*
  • Guests
OK TO MAM NAPISANE

Połączenie zostało zresetowane
Połączenie z serwerem zostało zresetowane podczas ładowania strony.
# Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut.

# Jeśli nie możesz otworzyć żadnej strony, sprawdź swoje połączenie sieciowe.

# Jeśli Twój komputer jest chroniony przez zaporę ogniową lub serwer proxy, sprawdź, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.


dziala mi tylko ten serv wowproject.no-ip.biz


mi sie cos wydaje ze chodzi o cos z ta koncowka ".biz" nigdy wczesniej nie gralem na servie z koncowka biz stronka tez taka.Dotychczas gralem na koncowkach info,org i nie wiem ja i internet to wogule czarna magia.

Intenet mam dobry :P napisalem gowniany no bo mnie wkurwil :/

To sie stalo gdy zachcialem zmienic server :/

PROSZE O POMOC :(

#5
Dark

Dark

    .:: Max Level ::.

  • Veteran
  • 1761 postów
    • :
Wyłacz antywira i firewalla i sprobuj sie polaczyc... Jak dalej sie nie bedzie dało to tradycyjnie polecam reinstalke xpeka, bo szukanie rozwiazania moze trwac o wiele dluzej.... a przeciez wiadomo ze windowsy czasami maja kaprysy.

#6
Guest_Vafeel_*

Guest_Vafeel_*
  • Guests
ja tak mam jak coś mi łącze zapycha, np. emul brata albo mój własny :-p albo jak mi neostrada transfer obcina, wtedy nie mogę więcej niż 1 strony wczytać naraz a i to czasem jest za dużo... możesz spróbować jakoś odciążyć łącze jeśli coś jeszcze z niego korzysta... bo to że po założeniu konta nie możesz wbić na serwer to nie może być wina przeglądarki... możesz też przeinstalować FF lub znaleść nowego :-p

#7
Guest_pogo_*

Guest_pogo_*
  • Guests

awdopodobnie OPERA tez tu nic nie zdziala


na operze normalnie kąta robie :P

#8
Guest_Volfgar_*

Guest_Volfgar_*
  • Guests
Ja miałem taki sam problem, pewnego razu grałem sobie i nagle znikąd wywaliło mnie z gry. I przez miesiąc nie grałem bo miałem cały czas unable to connect. Na każdym serwerze. Net mi działał, GG też, ale za to emule mi nie chodził. Co pomogło? Reinstalka systemu i wpisanie od nowa tych pierdół w ustawieniach neta.




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych